Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πράσινο τσάι με γανόδερμα


ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ! Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!
Αδυνατίζει, θωρακίζει, προστατεύει,
προλαμβάνει, τονώνει, αναζωογονεί…
   
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ
Το πράσινο τσάϊ (Camellia Sinensisείναι ένα από τα πιο γνωστά φυτά του οποίου η καλλιέργεια γίνεται σε όλα σχεδόν τα τροπικά μέρη της Γης.
 H προέλευση της χρήσης του φυτού αυτού χάνεται στην ιστορία, ενώ χρωστάμε στους Κινέζους τις πρώτες γραπτές πηγές σχετικά με το τσάϊ.    
 Η συλλογή του γίνεται από φυτά τουλάχιστον 4 ετών και αμέσως περνά στην αποξήρανση για να αποφευχθεί η ζύμωση. Η διαδικασία παρασκευής του ξεκινά από τα φύλλα του, τα οποία πλένονται, κόβονται στη συνέχεια δε εκχυλίζονται και ακολουθεί απόσταξη των αρωματικών του υλών. Το υπόλειμμα στεγνώνεται και συσκευάζεται.
Ανάμεσα στις πολλές ποικιλίες τσαγιού το πράσινο τσάι είναι μία από αυτές που έχουν τις περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες. Οι πολυφαινόλες και τα φλαβονοειδή που περιέχονται άφθονα στο πράσινο τσάϊ είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά τα οποία μας προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και μας προφυλάσσουν από ασθένειες και την πρόωρη γήρανση…
Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τιςπολύτιμες θεραπευτικές, αναζωογοννητικές, λιποτροπικές, αντιγηραντικές, αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονικές και αντικαρκινικές επιδράσεις του πράσινου τσαγιού στην υγεία.    
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ
 Αδυνάτισμα
Τόσο η παραδοσιακή του χρήση, όσο και οι κλινικές μελέτες, έδειξαν ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο αδυνάτισμα μέσω της θερμογένεσης, της αύξησης των καύσεων και της μείωσης της όρεξης (phytomedicine, 2002, 9(1) : 3-8). Το πράσινο τσάι επιταχύνει την καύση του αποθηκευμένου λίπους και παράλληλα μειώνει την απορρόφηση νέου λίπους από τον οργανισμό. Μετατρέπει την διαδικασία αποθήκευσης λίπους σε κατανάλωση ενέργειας. Όταν καταναλώνεται τακτικά μειώνει το αίσθημα της πείνας ενώ η τόνωση και η ενέργεια που προσφέρει διαρκεί αρκετές ώρες χωρίς να είναι απαραίτητη η κατανάλωση κάποιας τροφής! Ακόμη αυξάνει το μεταβολισμό και αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες από το σώμα (τοξίνες, λιπίδια, τριγλυκερίδια), βοηθώντας να διατηρείται ένα ιδανικό βάρος αποτοξινώνοντας παράλληλα τον οργανισμό.
 Αυξάνει τις καύσεις του μεταβολισμού και μειώνει τον λιπώδη ιστό στην περιοχή της κοιλιάς
Το πράσινο τσάι αυξάνει ίσως και 10 φορές τις καύσεις του μεταβολισμού συμβάλλοντας τόσο στην καλύτερη αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων των τροφών, όσο και στη μείωση των αποθεμάτων του λίπους.
Περιέχει Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2) και Νιασίνη (Βιταμίνη Β3) δύο βιταμίνες που παίζουν σημαντικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό και εμπλέκονται σε διάφορες μεταβολικές διαδικασίες όπως στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και στο μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών.
Πρόσφατες μελέτες επίσης δείχνουν, ότι μια συστηματική και ικανοποιητική κατανάλωση κατεχινών του τσαγιού, αυξάνει τις ενεργειακές δαπάνες, «καίει» τα αποθηκευμένα λίπη ενεργοποιώντας την καύση τους κατά τον μεταβολισμό τους (οξείδωση των λιπών), μεταβάλλει την κατανομή του λίπους (κατανομή/ σύσταση στο σώμα) και μειώνει το λιπώδη ιστό που εντοπίζεται στην περιοχή της κοιλιάς.
 Επιπρόσθετα, αποτελεί το ιδανικό υποκατάστατο θερμιδογόνων ροφημάτων, καθώς, αν δεν εμπλουτιστεί με ζάχαρη και γάλα, έχει μηδενική θερμιδική αξία.
 Αυξάνει την αντοχή, προσφέρει ευεξία και πνευματική χαλάρωση…
Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού αυξάνει τη σωματική δραστηριότητα και παράλληλα ενεργοποιεί και ερεθίζει τις πνευματικές δυνατότητες. Προσφέρει ευεξία, ζωτικότητα, ενέργεια και τόνωση απαραίτητη για τους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Το πράσινο τσάι περιέχει τη θειανίνη, ένα αμινοξύ που προκαλεί πνευματική χαλάρωση, χωρίς όμως να προκαλεί νύστα. Επηρεάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης και σεροτονίνης στον εγκέφαλο, που ευθύνονται για την καλή μας διάθεση. Επιστημονικές μελέτες για τη δράση της θειανίνης δείχνουν ενίσχυση των εγκεφαλικών κυμάτων Άλφα, τα οποία έχουν καταγραφεί όταν ο εγκέφαλος είναι χαλαρός, αλλά σε εγρήγορση. Αυτή θεωρείται η βέλτιστη εγκεφαλική δράση, καθώς το μυαλό λειτουργεί χωρίς άγχος ή κούραση. Τα εγκεφαλικά κύματα Α έχουν συνδεθεί με την ικανότητα εστίασης της προσοχής.
   Έρευνα στην Μ. Βρετανία απέδειξε ότι για ίση πρόσληψη καφεΐνης – τεΐνης, το τσάι προκαλεί μεγαλύτερη αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, σε σχέση με τον καφέ ή το νερό. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει μια αγγειοχαλαρωτική δράση στα τριχοειδή του δέρματος, πιθανώς εξαιτίας της παρουσίας φλαβονοειδών, γεγονός που επιφέρει ένα τελικό χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Άλλο ένα πόρισμα που εξήχθηκε από την ίδια έρευνα, ήταν ότι βρέθηκε συσχέτιση της κατανάλωσης τσαγιού με την γρήγορη ανάπτυξη προσοχής.
 Βοηθά την αναζωογόνηση του οργανισμού
Οι αντιοξειδωτικές του ουσίες βοηθούν σημαντικά στην αναζωογόνηση του οργανισμού.
 Μειώνει κατά πολύ τον κίνδυνο για εμφάνιση γαστρεντερικών προβλημάτων και άλλων εκφυλιστικών παθήσεων που επηρεάζουν ζωτικά όργανα
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό British Medical Journalαναφέρεται ότι η συστηματική κατανάλωση αποτρέπει τις κυτταρικές αλλοιώσεις που οδηγούν σε εκφυλιστικές παθήσεις που επηρεάζουν το παχύ έντερο, τον οισοφάγο, το πάγκρεας, την χοληδόχο κύστη.
Συγκεκριμένα μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο International Journalof Cancer, αναφέρει ότι η συχνή κατανάλωση πράσινου τσαγιού μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο για εμφάνιση γαστρεντερικών διαταραχών που θεωρείται ότι προηγείται πολλών περιστατικών καρκίνου του στομάχου.
Τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού είναι 4 φορές πιο δραστικά από την βιταμίνη C και απορροφώνται ευκολότερα από τον γαστρεντερικό σωλήνα (Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντολογίας και Διατροφής). Επίσης, το πράσινο τσάι έχει την ιδιότητα να διευκολύνει την διάσπαση των ενζύμων που προέρχονται από την διατροφή μας και επιβαρύνουν το συκώτι.
 Προστατεύει την καρδιά και τα αγγεία
Επιδημιολογικές μελέτες δείχνουν ότι η τακτική κατανάλωση πράσινου τσαγιού μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και θανάτων (Biof,2000,2(1):1-10).
Το χημικό συστατικό του πράσινου τσαγιού Γαλλική επιγαλλοκατεχίνη (EGCG) μπορεί να μειώσει τον θάνατο των κυττάρων που ακολουθεί μετά από μία καρδιακή προσβολή ή ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.
Μια έρευνα, που ονομάστηκε  '' Zutphen Elderly Study '', σε 805 ενήλικες Ολλανδούς, έδειξε ότι τα άτομα που κατανάλωναν υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών (πράσινο τσάι) στην δίαιτά τους, είχαν 60% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν στεφανιαία νόσο, συγκριτικά με τα άτομα που δεν κατανάλωναν μεγάλη ποσότητα.
 Μειώνει τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια
Τα φλαβονοειδή που περιέχει μειώνουν τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων και της κακής χοληστερόλης στα τοιχώματα των αρτηριών, εμποδίζοντας την δημιουργία θρομβώσεων που οδηγούν σε καρδιακές παθήσεις.
Κλινική μελέτη με 1371 άνδρες άνω των 40 ετών, έδειξε ότι η αυξημένη κατανάλωση πράσινου τσαγιού μείωσε την ολική και την κακή χοληστερίνη (LDL), καθώς και τα τριγλυκερίδια, ενώ αύξησε την καλή χοληστερίνη (Imaik, 1995).
 Προστασία από τον καρκίνο
Το πράσινο τσάι και οι πολυφαινόλες που περιέχει έχουν, σύμφωνα με μελέτες,αντιμεταλλαξιογόνες και αντικαρκινικές ιδιότητες. Μειώνει τον πολλαπλασιασμό ή / και αυξάνει την αποβολή και πτώση μίας σειράς καρκινικών κυττάρων, όπως προστάτη, πνεύμονος, στόματος, στομάχου, παχέος εντέρου, στήθους και λευχαιμικών κυττάρων. Φαίνεται ότι το πράσινο τσάι χάρις σε μία από τις πολυφαινόλες που περιέχει, τηνεπιγαλλοκατεχίνη, έχει προστατευτικές ιδιότητες ενάντια στον καρκίνο που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία (Oncogene 2003,2(7)1035-44). Τέλος επιδημιολογικές μελέτες δείχνουν ότι όσοι καταναλώνουν τακτικά πράσινο τσάι, προσβάλλονται σπανιότερα από τον καρκίνο, ενώ παρόμοια μελέτη 13ετούς διάρκειας έδειξε ότι επιβραδύνει την εμφάνιση καρκίνου ή το θάνατο λόγω καρκίνου, αλλά και το θάνατο από άλλες αιτίες. (Biof, 2000, 13(1-4):49-54).
Η Γαλλική επιγαλλοκατεχίνη (EGCG) φαίνεται να εμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και την ανάπτυξη όγκων με το να αναστέλλει τον παράγοντα νέκρωσης όγκου (TNFα) και με την προώθηση άλλων αντικαρκινικών δράσεων. Μελέτες σε ανθρώπους έχουν παρατηρήσει συσχέτιση της κατανάλωσης τσαγιού με βελτίωση της πρόγνωσης σε μερικά είδη καρκίνου του στήθους. Επιπρόσθετα οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του τσαγιού φαίνεται να περιορίζουν την καταστροφή του φυσιολογικού ιστού κατά την έκθεσή του σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία περιορίζοντας την καρκινογένεση.
Μία επιδημιολογική έρευνα σε 35.000 μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, έδειξε ότι το ποσοστό καρκίνου του πεπτικού και του ουροποιητικού συστήματος είναι χαμηλότερο κατά 40% έως70% σε γυναίκες που πίνουν περισσότερο από 2 φλιτζάνια πράσινο τσάϊ την ημέρα, συγκρινόμενες με εκείνες που δεν πίνουν ποτέ ή που καταναλώνουν πολύ σπάνια αυτό το βοτανικό ρόφημα.
Μία μεγάλη έρευνα για τη σχέση ανάμεσα στην κατανάλωση τσαγιού και τη συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου του οισοφάγου υποστηρίζει ότι υπάρχει μείωση κατά 20% στους άνδρες και κατά 50% στις γυναίκες στους καταναλωτές τσαγιού.
 Καταπολεμά την ουλίτιδα και την τερηδόνα
Το πράσινο τσάι καταπολεμά την ουλίτιδα και την τερηδόνα.
Μελέτη σε 150 άτομα, στα οποία χορηγήθηκαν κάψουλες με πολυφαινόλες πράσινου τσαγιού, έδειξε ότι η οδοντική πλάκα περιορίστηκε μέσα σε 2 εβδομάδες (Liu & Chi, 2000).
Προλαμβάνει επίσης τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων, που ευθύνονται για την τερηδόνα. Μαζί με τις τανίνες, οι κατεχίνες και άλλες φαινολικές ουσίες ενισχύουν την προστασία του σμάλτου από τα οξέα – ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το φθόριο.
 Προστατεύει από τον ήλιο
Τοπική εφαρμογή πράσινου τσαγιού μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο ασκεί προστατευτική δράση έναντι των εγκαυμα΄των και των επιδερμικών βλαβών.
Προφυλάσσει από την υπεριώδη ακτινοβολία, την πρόληψη μελανώματος και τον καρκίνο του δέρματος
 Καταπολεμά την ακμή
Η συστηματική κατανάλωση πράσινου τσαγιού δρα ευεργετικά κατά της ακμής, των μαύρων στιγμάτων και της λιπαρότητας του δέρματος διατηρώντας το όμορφο, απαλό και λαμπερό.
 Βοηθά τους διαβητικούς, βελτιώνει τη νεφρική λειτουργία και περιορίζει το οξειδωτικό στρες
Οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού μειώνουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και αυξάνουν τη δράση της ινσουλίνης.Μελέτες σε πειραματόζωα έδειξαν ότι το πράσινο και το μαύρο τσάι ενισχύουν τη δράση της ινσουλίνης, δηλαδή την αντιδιαβητική δράση του τσαγιού και αυτό οφείλεται στο φαινολικό συστατικό του EGCG, την Γαλλική επιγαλλοκατεχίνη, η οποία αυξάνει την ευαισθησία  των ιστών  στην ινσουλίνη  και  αναστέλλει τη δράση του ενζύμου Α - αμυλάση (διασπά υδατάνθρακες).
Οι πολυφαινόλες βελτιώνουν επίσης τη νεφρική λειτουργία.
Παράλληλα το πράσινο τσάι αποτρέπει την καρδιακή υπερτροφία και περιορίζει το οξειδωτικό στρες (Priyadarshietal, 2003).
 Ευεργετικό σε περιπτώσεις κολίτιδας
Το πράσινο τσάι είναι ευεργετικό στην κολίτιδα, ασκώντας ευεργετική αντιφλεγμονική δράση (Varileketa, 2001).
 Εχει αντιφλεγμονικές, και αντιμικροβιακές ιδιότητες
Το πράσινο τσάι έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση γιατί περιέχει πολυφαινόλες, ταννίνες, μεταλλικά στοιχεία, ελεύθερα αμινοξέα, ουσίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη των μικροβίων, μυκήτων και ιών που προκαλούν λοιμώξεις και φλεγμονές.
 Προλαμβάνει την οστεοπόρωση και την οστεοαρθρίτιδα
Το πράσινο τσάι περιέχει φυτοοιστρογόνα τα οποία επηρεάζουν θετικά την οστική πυκνότητα και έτσι προλαμβάνονται τα οστεοπορωτικά κατάγματα.
Η μακροχρόνια επίσης κατανάλωση πράσινου τσαγιού προλαμβάνει τη δημιουργία εκφυλιστικών αλλαγών που δημιουργούνται στους χόνδρους των αρθρώσεων σε άτομα που τείνουν να παρουσιάσουν οστεοαρθρίτιδα.
 Ενισχύει τη μνήμη
Η τακτική κατανάλωση πράσινου τσαγιού προλαμβάνει ή επιβραδύνει γεροντικές άνοιες, βελτιώνει την μνήμη, τονώνει την εγκεφαλική λειτουργία                 
 Προστασία από τη νόσο του Πάρκινσον και άλλες νευρο-εκφυλιστικές ασθένειες
Οι πολυφαινόλες του εμποδίζουν τον τραυματισμό των νευρικών κυττάρων από νευροτοξίνες και δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες στις, οποίες οφείλονται οι παραπάνω ασθένειες.
Ποσότητα
Επιδημιολογικές μελέτες αναφέρουν ότι 2-5 φλιτζάνια ημερησίως επαρκούν για την λήψη των θρεπτικών συστατικών του τσαγιού, παρόλο που δεν υπάρχει τελική άμεση συσχέτιση κατανάλωσης και αποτελεσμάτων. Εργαστηριακές μελέτες έδειξαν ότι η προσθήκη γάλακτος, λεμονιού, ζάχαρης ή κάποιου άλλου γλυκαντικού δεν αλλοιώνει την αντιοξειδωτική δράση του τσαγιού, ούτε δυσχεραίνει την απορρόφηση της καφείνης που εμπεριέχει. 
Αντενδείξεις
Δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις, αλλά βασιζόμενοι στις ενδεχόμενες φαρμακευτικές δράσεις των πολυφαινολών (π.χ. η ικανότητα τους να εμποδίζουν τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων), το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή από ασθενείς με ιστορικό αιμόλυσης ή αιμοστατικών δυσλειτουργιών. Είναι πιθανώς προτιμότερο να διακοπεί η χρήση του 14 ημέρες πριν από οποιαδήποτε εγχείρηση, ακόμα και οδοντιατρική. Θεωρητικά, οι αιμορραγικές τάσεις μπορεί να επιδεινωθούν με αντιθρομβωτικά, ασπιρίνη και αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις έλλειψης σιδήρου σε υγιή άτομα που πίνουν τσάι και ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών. Παρ’ όλα αυτά άτομα με χαμηλό σίδηρο, καθώς επίσης ομάδες με υψηλό κίνδυνο όπως γυναίκες που κυοφορούν, παιδιά και έφηβοιθα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση τσαγιού με το φαγητό και να μην πίνουν τσάι μια ώρα πριν το γεύμα τους.
Εξίσου σημαντικό συστατικό στο τσάι είναι η καφεΐνη – τεΐνη (δύο ονόματα του ίδιου μορίου), ένα αλκαλοειδές του οποίου η συγκέντρωση είναι διαφορετική στο τσάι από τον καφέ. Ο καφές περιέχει [100 mgr] δύο περίπου φορές περισσότερο καφεΐνη από ό,τι το τσάι [40 mgr] ίσου βάρους. Στον οργανισμό, η τεΐνη μεταβολίζεται στο ήπαρ, ενώ απορροφάται αποτελεσματικά από το γαστρικό σωλήνα. Αν και το συγκεκριμένο συστατικό έχει κατηγορηθεί για αύξηση της πιθανότητας αποβολής κατά την κύηση όπως επίσης και για τη γέννηση λιποβαρών βρεφών, οι μέχρι τώρα έρευνες σχετικά με το τσάι δείχνουν ότι δεν εμφανίζεται κανένα αρνητικό αποτέλεσμα στην λειτουργία της ανθρώπινης αναπαραγωγής.
Επίσης ορισμένα άτομα μπορεί να είναι αλλεργικά στο πράσινο τσάι.
Συμπεράσματα για τη χρήση του Πράσινου τσαγιού
Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι όσον αφορά τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού δεν πρόκειται για θεραπευτικές ιδιότητες σε συγκεκριμένες παθήσεις, αλλά για μιαπροληπτική δράση και μια υγιεινή ζωή.
Περαιτέρω επιδημιολογικές μελέτες σε επιλεγμένες ομάδες πληθυσμού, αλλά και κλινικές μελέτες σε ασθενείς με καρκίνο είναι απαραίτητες για τη διερεύνηση της πιθανήςαντικαρκινικής δράσης  και πρόληψης άλλων ασθενειών, του πράσινου τσαγιού στον άνθρωπο.

ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Το Γανόδερμα είναι γνωστό ανά τον κόσμο επειδή:
• Οξυγονώνει το σώμα, παρέχοντας προστασία και περισσότερη ενέργεια
• Ενισχύει το ανοσοποιητικό με την αύξηση των επιπέδων ιντερφερόνης
• Αυξάνει τον αριθμό των κυττάρων ΝΚ (Natural Killer Cells-κύτταρα φονιάδες) που καταπολεμούν τον καρκίνο!
• Τα τριτερπένια που περιέχει (Triterpene) παρεμβαίνουν στο DNA του καρκίνου!
• Καθαρίζει τις αρτηρίες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και πραγματοποιεί απόφραξη αυτής, χάρις στην αδενοσίνη (Adenosine) που περιέχει. Η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του αίματος βελτιώνει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού και αποτρέπει πολλά προβλήματα, όπως καρδιακές παθήσεις, εμφράγματα και εγκεφαλικά!
• Επειδή έχει κατευναστική επίδραση, μειώνει το στρες και την υπερένταση στο νου το σώμα
• Αποτοξινώνει τον οργανισμό, καθαρίζει και αναζωογονεί το ήπαρ
• Καταπολεμά την υπέρταση, μειώνει τη χοληστερίνη
• Επιφέρει ποιότητα στον ύπνο
• Τονώνει και συσφίγγει το σώμα ενώ καθιστά το δέρμα βελούδινο και λαμπερό
• Καταπολεμά την υπογονιμότητα (σε συνδυασμό με το Cordyceps τη Σπιρουλίνα και το Νόνι)
• Ευεργετεί το πεπτικό σύστημα συμβάλλει στην καταπολέμηση της δυσπεψίας και κοιλιοκάκης
• Μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα υποστηρίζοντας τις λειτουργίες του παγκρέατος
• Ενισχύει τη λίμπιντο, την αντοχή και το σφρίγος
• Ενδυναμώνει την υγεία, προάγει την ομορφιά και τη μακροζωΐα!


Η Φάρμα της DXN
Η DXN ιδρύθηκε το 1993 από τον Dato’ DrLim Siow Jin απόφοιτο του διάσημου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας. Εχει έδρα τη Μαλαισία με δική της Φάρμα Καλλιέργειας Γανοδέρματος, που καταλαμβάνει έκταση 700 στρεμμάτων καθώς και φαρμακευτικό εργοστάσιο 34.000 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής. Εχει πιστοποιηθεί με MSISO 14001 και ως οργανική φάρμα με το πρότυπο MS 1529:2001.Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία Lingzhi που έλαβε πιστοποιητικό GMP (Ορθή Παρασκευαστική Πρακτική), ISO 9002 και ISO 14001To1999 έλαβε πιστοποιητικό TGA(Therapeutic Goods Administrationαπό το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας.
Η πιστοποίηση ISO 14001 είναι μια επιβράβευση για την DXN και τις φυσικές μεθόδους καλλιέργειας και επεξεργασίας που εφαρμόζει,για την παραγωγή οργανικών προϊόντων σε όλα τα στάδια.
Τον Ιούλιο του 2006 το εργαστήριο της DXN έλαβε MSISO/IEC 17025 Πιστοποιητικό Διαπίστευσης για την τεχνική του ικανότητα και επάρκεια, την εφαρμογή και τη λειτουργία ενός ποιοτικού συστήματος διαχείρισής του.
Η λειτουργία της DXN στηρίζεται στις αξίες της ποιότητας, της επιχειρηματικής ηθικήςκαι της πραγματικής υγείας. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου: από την καλλιέργεια και την επεξεργασία μέχρι την προώθηση και διανομή των προϊόντων της στην αγορά!

   
ΑΥΣΤΗΡΑ STANDARDS ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Τα προϊόντα της DXN δεν περιέχουν τεχνητά στοιχεία ούτε συντηρητικά, χρωστικές και αρωματικές ουσίες. Η διαδικασία καλλιέργειας και παραγωγής αντικατοπτρίζει τη σημασία που δίνει η εταιρεία στη διατήρηση της φυσικής και βιολογικής ποιότητας των προϊόντων με Γανόδερμα!
  

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ DXN
  
Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Datuk Seri Δρ Mahathir Mohamad επισκέφθηκε τη Φάρμα της DXN και επαίνεσε το Αρχηγείο της για τις καταπληκτικές υποδομές της και τη φιλοσοφία της!

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DXN ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ!
Η DXN σας δίνει τη δυνατότητα με την εγγραφή σας ως μέλους (η εγγραφή είναι δωρεάν) να προμηθεύεστε όλα τα προϊόντα της σε τιμή χονδρικής.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Η DXN σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση διακίνησης των προϊόντων της, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, αξιοποιώντας τη εξέλιξη της τεχνολογίας και της επικοινωνίας:
•  Περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι μιλούν την Αγγλική γλώσσα σήμερα
• Το Facebook μόνο έχει 800 εκατομμύρια χρήστες
 Το διαδίκτυο και η κινητή τηλεφωνία επιταχύνουν την επικοινωνία
• Περισσότεροι από 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι πίνουν καφέ καθημερινά
• Η επιλογή της τροφής έχει μεγάλη επίδραση στην υγεία!
• Το Γανόδερμα τα επόμενα χρόνια θα ταυτιστεί με την υγεία και η λήψη του θα γίνει καθημερινή συνήθεια!
 Η πρόληψη και η θεραπεία πολλών ασθενειών είναι δυνατή με την κατανάλωση της κατάλληλης τροφής!
• Πολλοί άνθρωποι που ακολουθούν τη φυσική προσέγγιση δηλώνουν ότι ελέγχουν καλύτερα την υγεία τους
• Οι φυσικές θεραπείες θεωρούνται η τάση του μέλλοντος
• Η DXN αναπτύσσεται συνεχώς και απευθύνεται σε μία τεράστια Παγκόσμια αγορά υγείας και ευεξίας!
Ενας κόσμος, μία σκέψη, μία αγορά!
Η εταιρεία και οι συνεργάτες της είναι συγκεντρωμένοι γύρω από την ίδια σκέψηνα διαδώσουν την φιλοσοφία της και να προωθήσουν την υγεία απολαμβάνοντας ανταπόδοση!
Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομερή ενημέρωση.
Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε τα υπέροχα προϊόντα μας επισκεφθείτε 

Ιστορίες υγείας



Είμαι 35 ετών και το ιστορικό μου έχει ως έξης: το 2007 βρήκα ότι έχω ήπια χονδροπάθεια και στα 2 πόδια. Το 2010 μετά από εντόνους πόνους στο στήθος και  μετά από γαστροσκόπηση βρήκα ότι έχω 3 εκ. διαφραγματοκήλη και κατά συνέπεια γαστροοιφαγική παλινδρόμηση. Από το 2011 άρχισα να έχω προβλήματα με την μύτη μου και το αναπνευστικό μου γενικά(όλο τον χειμώνα είμουν μονίμως μπουκωμένος) και αφού άρχισα να κάνω 2-3 αμυγδαλίτιδες το χρόνο οι γιατροί μου σύστησαν να εγχειρήσω το διάφραγμα μου(το οποίο και δεν έκανα). Το 2012 μετά από ίλιγγους που είχα βρήκα ότι έχω ίλιγγο θέσεως(από αυχένα) ο όποιος άλλες φόρες είναι αρκετά ενοχλητικός και άλλες όχι. Αρχές του 2013 μετά από εντόνους πόνους στους καρπούς μου, μου διαγνώστηκε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Αργότερα μέσα στο 2013 μετά από έντονο περπάτημα στις διακοπές μου(αν είσαι τυχερός…) είχα εντόνους πόνους στο αριστερό πόδι που μετά από διάγνωση μου είπε ο γιατρός ότι είναι φλεβίτης. Τον 9/2013 νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο για 1 εβδομάδα με εντόνους πόνους στο αριστερό μέρος της κοιλίας οπού διαγνώστηκε βαριά μορφή εκκολπωματίτιδας και μετά από 7 μέρες ενδοφλέβιας διπλής αντιβίωσης ciproxin και flagyl όπως και όρο και αφού γλύτωσα ευτυχώς την κολεκτομή πήγα σπίτι μου ένα μάτσο χαλιά οπού συνέχισα την αντιβίωση για 10 μέρες όπου οι πόνοι συνέχισαν να είναι ανυπόφοροι και ο γιατρός είπε ότι είναι ακόμη νωρίς και ότι έπρεπε να συνεχίσω για άλλες 40 ημέρες αντιβίωση διότι η περίπτωση μου είναι σοβαρή και δεν ήξερε πόσα εκκολπώματα έχω και ποσά μεγάλα είναι παρόλο που είχα κάνει αξονική. Αφού πήγα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη για δουλειά ο φίλος μου ο Μιχάλης με κέρασε ένα τσάι με γανόδερμα και ο φίλος μου ο Παύλος ένα μεγάλο ποτήρι χυμό noni. τα ήπια και έφυγα να κάνω τις δουλειές μου χωρίς να δω κάτι άμεσα σε διαφορά. Το βραδύ οδηγώντας και γυρνώντας σπίτι μου δεν μπορώ να πω ότι δεν πονούσα αλλά η διάθεση μου ήταν πολύ καλύτερη και μονό αυτό μου έφτανε προς στιγμήν. Μέτα από 3 μήνες και καταναλώνοντας τσάι με γανόδερμα, σκόνη γανοδέρματος (GLcordypine και noni είμαι πολύ καλυτέρα σε σύγκριση με όλα τα προβλήματα υγείας που είχα. τα ποδιά μου δεν με πονάνε πια δεν έχω παλινδρόμηση ακόμα και αν φάω ‘’δύσκολα’’ φαγητά για το στομάχι μου όπως πίτες σάλτσες κ.τ.λ. ο ίλιγγος έχει σχεδόν εξαφανιστεί όπως και ο πόνος στους καρπούς μου και το έντερο έχει κάνει διαφορά αλλά θέλει ακόμα λίγο δουλεια,τουλαχιστον έτσι το νιώθω εγώ. Το  σημαντικότερο είναι βεβαία ότι η διάθεση μου είναι καλύτερη από ποτέ και αυτό από μονό του είναι επίτευγμα μετά από αυτά που έπαθα. Είμαι φανατικός οπαδός του γανοδέρματος και της DXN. Θα μπορούσα να γραφώ άλλες 10 σελίδες αλλά είναι άσκοπο να πω κάτι παραπάνω. Δοκιμάστε το και φτιάξτε την υγεία σας και την δικιά σας ιστορία υγείας. Να είστε καλά.

Στέλιος Βέροια.


ΨΩΡΙΑΣΗ / ANAIMIA
Ψωρίαση: Η κυρία Κατερίνα υποφέρει από την ψωρίαση. 'Οταν είδα το πρόβλημα -σε έξαρση - στα πέλματα και τους αστραγάλους της, της έδωσα απλά μία μπάρα σαπούνι Ganozhi με Γανόδερμα. Τη δεύτερη φορά που άφησε τον πλούσιο αφρό του να δράσει επάνω στις πληγές, είχε ήδη ανακουφιστεί από τον πόνο και τη φαγούρα. Δύο μέρες μετά, τα σημάδια είχαν σχεδόν επουλωθεί. Κάθε φορά επιβεβαιώνεται : ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑ, ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ !
Η. Γ.

Ψωρίαση - Αϋπνίες
Παιρνω απο το φλεβαρη του 2012 cream και black coffee.Προσθεσα κ το NONI οπου πινω καθε μερα το πρωι 30ml νυστικη μαζι με ενα ποτηρι νερο.Βλεπω μεγαλη βελτιωση με τον υπνο μου.
Το πιο σημαντικοτερο ειχα ψωριαση χαμηλα στα χερια και στο κεφαλι. Μετα απο 5 μηνες περιπου η ψωριαση εχει εξαφανιστει. Δεν θα σταματησω να πινω τον ωραιο καφε μου.Εννοειται και το νονι.
Π. Π.

Πυρετός – Δερματικά Προβλήματα
Εδώ και 9 μήνες εγώ και οι οικογένεια μου δεν χρησιμοποιούμε τα φάρμακα , δεν έχουμε καλεσει τον γιατρό. έχω 3 ετών εγγονή που ήταν συνέχεια άρρωστη, με 40 πυρετό , εχει αμυγδαλίτιδα ,από τότε που πίνει σοκολάτα και τσάι με γανοδερμα δεν έχει κάνει παυρετό !
Πριν λίγο παρατήρησα ότι πάνω στη μύτη μου βγήκε κάτι σαν κρεατοελιά με ενοχλούσε πολύ Είχα RG σε σκόνη κι έβαλα πάνω στη κρεατοελιά ένα βράδυ Το επόμενο πρωί είχε αξαφανιστεί τελείως!
Τ. Μ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ Η ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ!!..ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΑ???..ΠΛΕΝΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ!!..ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΒΑΖΩ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!!!
A.X.

ΕΙΧΑ ΔΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ Ganozhi για τον μικρο της ΓΙΟ 9 ετων που εχει ξηροδερμια σε ολο του το σωμα!Σημερα μου παραγγειλε το σαπουνι και το Ganozhi Αφρόλουτρο!Το παιδι απο τα πρωτα κιολας πλυσιματα η ξηροδερμια εξαλειφθηκε!!!!!!!!
Τ.Γ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΚΥΣΤΗ (ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ).
Αυτό που συνέβη είναι τρομερό. Τι έγινε λοιπόν...είχα τρείς μεγάλες κύστες. Ο χειρούργος αφέρεσε τις δύο και την τρίτη στο πρόσωπο δεν μπόρεσε. Την είχα και με ταλαιπωρούσε (με αντιβιώσεις και κρέμες) πάνω από δυο χρόνια! Ξεκίνησα απλά καφέ με γανόδερμα και μετά από κατανάλωση τριών μηνών, χωρίς να κάνω κάτι άλλο, αντέδρασε κι άνοιξε μόνη της, έβγαλε οτι είχε υποδερμικά, και αυτό ήταν... τέλος. Είμαι κατενθουσιασμένος με την αποτελεσματικότητα.
Σ. Φ.



Χρόνια Μετεγχειρητική Αϋπνία
Από γενηθής είχα σύνδρομο άνω θωρακικού στομίου λόγω υπεράριθμων πλευρών αμφότερα. Έκανα εγχείρηση πριν από 21 χρόνια. Αυτό μου άφησε πρόβλημα στα νεύρα από την μέση και πάνω και έτσι δεν μπορούσα να κοιμηθώ για χρόνια φυσιολογικά. Αυτό μου έφερε μεγάλη κατάπτωση. Πίνοντας τον καφέ, σταδιακά αυξήθηκαν οι ώρες ύπνου και έφτασα να κοιμάμαι κανονικά, εκείνη την ημέρα δήλωσα φανατικός του καφέ της DXN. Είμαι 66 ετών και έχω να κοιμηθώ έτσι από την νεανική μου ηλικία, ενώ πρωτύτερα καθόμουν 12 ώρες στο κρεβάτι και σηκωνόμουν κουρασμένος.
Τ. Ν.

Ποιότητα Ύπνου.
Καταναλώνω διαρκώς τον καφέ με γανόδερμα της DXN καθώς και τη σκόνη. Η ποσότητα που λαμβάνω είναι 3 δόσεις τη μέρα. Είναι φοβερή η διαφορά στην ποιότητα του ύπνου και στο πόσο τον ρύθμισε σχετικά άμεσα κατά τον 1ο μήνα κατανάλωσης. Δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να έχω πρόβλημα, κοιμόμουν 3, 4 τα ξημερώματα, έβλεπα τηλεόραση ή έκανα οτιδήποτε και έλεγα ότι απλά δε νυστάζω. Το πρωί ξύπναγα 8 και κουρασμένος. Αυτό όμως δεν είναι σωστό, ο οργανισμός χρειάζεται ύπνο και ποιοτικό ύπνο τις ώρες που πρέπει. Κάνει ανάπλαση ιστών, επιδιορθώσεις κ.α. το βράδυ. Δεν εγκαταλείπω την DXN ούτε το γανόδερμα, υπάρχει ποιότητα.
Σ. Φ.

Είχα πάνω από 2 χρόνια να κοιμηθώ καλά, αφού ξύπναγα το βράδυ και έμενα άγρυπνη για 2 και περισσότερο ώρες.Η κάθε μέρα ήταν εξαντλητική και ήμουν συνεχώς κουρασμένη.Από τον Οκτώβρη του 2012, χρησιμοποιώ τον καφέ της DXN και την σπιρουλίνα και είδα άμεσα αποτελέσματα στην ποιότητα του ύπνου μου.Κοιμάμαι όλη τη νύχτα και δεν νοιώθω πια εξαντλημένη.
Ν. Ε.

Αντιστροφή Ύπνου
..."Τί είναι αυτό;" Ρώτησα την Ελένη μόλις μου είπε ότι το είχε. Στη συνέχεια, μου εξήγησε ότι είχε χρόνια να κοιμηθεί νύχτα, ενώ κοιμόταν σχεδόν όλη την ημέρα. Αυτό της είχε δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική της ζωή.
Ο λόγος που μου ανέφερε το πρόβλημά της; Ήταν ότι αυτό είχε ... εξαφανιστεί !! 
Τι είχε συμβεί; Ξεκίνησε να παίρνει γανόδερμα (RG και GL) για την αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική του δράση, και 3 εβδομάδες μετά, το πρόβλημα του ύπνου έπαψε να υπάρχει. Τόσο απλά.Δεν πιστεύω στα λόγια. Θέλω αποτελέσματα.
Ο.Μ.


Το πρόβλημα μου ήταν η σπαστική κολίτιδα. Είχα έντονους πόνους σχεδόν καθημερινά. Από την ημέρα που ξεκίνησα να πίνω τον υπέροχο καφέ με γανοδερμα, ξέχασα τι σημαίνει πρήξιμο και πόνος στο έντερο. Εμπιστεύομαι απόλυτα τα προϊόντα μας γιατί νιώθω πιο υγιείς.
Α. Β.

Τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα με το έντερο μου ήταν πολλά και επίπονα, με αποτέλεσμα να κάνω ένα σωρό εξετάσεις για να βρω τι μου συμβαίνει.Μετεωρισμός,ξαφνικές διάρροιες και έντονος πόνος άρχισαν να υποχωρούν μόλις άλλαξα τον καφέ μου με τον καφέ της DXN. Η υγεία μου έχει βελτιωθεί, καθώς και η διάθεσή μου!!
Ν. Ε.


Λόγω ιστορικού με αυστραλιανό αντιγόνο οι τακτικές εξετάσεις είναι αναγκαίες .Οι τελευταίες έδειξαν ότι έχω δύο πολύποδες στην χοληδόχο κύστη.Σύσταση του γιατρού ήταν να προσέχω την διατροφή μου και να κάνω συχνές εξετάσεις.Ψάχνοντας στο ίντερνετ για πληροφορίες , είδα μια διαφήμιση για το γανόδερμα.Εδώ και ένα χρόνο περίπου πίνω καφέ με γανόδερμα και παίρνω συμπληρώματα διατροφής με γανόδερμα.Οι τελευταίες εξετάσεις που έκανα έδειξαν ότι από τους δύο πολύποδες που είχα έμεινε μόνο ένας πολύ μικρός.Συνεχίζω να πίνω καφέ με γανόδερμα και συμπληρώματα.
K.K

 Όγκος στις Ωοθήκες
Η μητέρα μου με καρκίνο στις ωοθήκες (όγκος 20 εκατοστά), που οι γιατροί της έδιναν 1 μήνα ζωής, έκανε θεραπεία με GL (μυκήλιο 18 ημ.) και μετά από 2 μήνες ο όγκος ελλατώθηκε στα 11 εκατοστά και οι λεμφαδένες που είχαν πρόβλημα, τώρα δεν έχουν! Το δε ασκητικό υγρό που υπήρχε πριν, τώρα εξαφανίστηκε! Οι γιατροί της είπαν ότι παρουσίασε "θεαματική βελτίωση"!
Μ. Φ.

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕI ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ(ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ) Η ΚΥΣΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΗΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ! ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΝΩ RG KAI GL ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.
A.X.

Με μεταστατικό όγκο 7,5 εκ. η πελάτισσά μας. Δεν δέχτηκε χημειοθεραπεία. Σε 3 μήνες μόνο με 4 κάψουλες GL είχαμε αποτελέσματα: συρρίκνωση στα 5,3 εκ. και στάση της μετάστασης. 
Οι γιατροί ερωτώντας πώς τα κατάφερε χωρίς ιατρική βοήθεια, η ίδια απάντησε ότι χρησιμοποιεί σκευάσματα εναλλακτικής ιατρικής.
Ξ.Ο.

Oι γιατροί του πατέρα μου στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μας είπαν ότι ο πατέρας μου θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση και μετά χημειοθεραπείες για τα θηλώματα κύστης που είχε εδώ και πολλά χρόνια. Και πράγματι κατά την διάρκεια εκείνου του δύσκολου μήνα κυριολεκτικά τον "πλάκωσα" στο γανόδερμα έχοντα διαβάσει για τις αντικαρκινικές ιδιότητες που έχει. Και τα αποτελέσματα ήταν παρά πάρα πολύ καλά. Κανένας πυρετός κατά την διάρκεια των χημειοθεραπειών και κατά την τελική κυστεοσκόπηση αργότερα τα θηλώματα είχαν σχεδόν εξαφανιστεί!!
Α.Γ.


Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε τα υπέροχα προϊόντα μας επισκεφθείτε το site μας : http://stelios.dxnnet.com/products

Cordycerps και αθλητισμός


CORDYCEPS ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ!
Το Cordyceps τράβηξε τα φώτα του ιατρικού κόσμου, της δημοσιότητας και του κοινού γενικά το 1993.Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου του 1993 στη Γερμανία η γυναικεία ομάδα της Κίνας έσπασε 9 παγκόσμια ρεκόρ:
1.500 μέτρα : ΧΡΥΣΟ  Liu Dong, CHN 4:00.50 3.000 μέτρα : ΧΡΥΣΟ Qu Yunxia, CHN 8:28.71 3.000 μέτρα : ΑΡΓΥΡΟ Zhang Linli, CHN 8:29:253.000 μέτρα : ΧΑΛΚΙΝΟ Zhang Lirong, CHN 8:31:9510.000 μέτρα : ΧΡΥΣΟ Wang Junxia, CHN 30:49.30 10.000 μέτρα : ΑΡΓΥΡΟ Zhong Huandi, CHN 31:12:55Σφαιροβολία : ΧΡΥΣΟ Huang Zhihong, CHN 20.57Δισκοβολια : ΧΑΛΚΙΝΟ Min Chunfeng, CHN 65.26 
  

 Το Cordyceps είναι πολύ γνωστό στον αθλητικό κόσμο επειδή:
• Αυξάνει την κυτταρική ενέργεια
• Ανεβάζει την ενέργεια των αθλητών– βελτιώνει τις λειτουργίες των πνευμόνων
 Βελτιώνει τις καρδιαγγειακές λειτουργίες
• Χρησιμοποιείται ευρέως από τους Κινέζους αθλητές  Ολυμπιακών αγώνων

 ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
    ATP –Αδενοσίνη
    Τριφωσφορική παραγωγή 30%
   Χρήση Οξυγόνου 40%
 


  ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
  Βελτιώνει τις λειτουργίες των πνευμόνων
  ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
   Προάγει την ικανότητα των πνευμόνων
          να ανταλλάσουν αέρα
   Διαστέλλει τα βρογχιόλια ώστε να   διευκολύνεται η ανταλλαγή αέρα


ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
 Καρδιαγγειακό Σύστημα
  Την ικανότητα σύσπασης τουκαρδιακού μυός 
  Την παραγωγή ATP στα μιτοχόνδριατης καρδιάς. Ο μεγαλύτερος αριθμόςμιτοχονδρίων βρίσκεται στουςκαρδιακούς μύες
 

CORDYCEPS! ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΟΤΑΝΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ!
Βοηθά στην αναζωογόνηση του σώματος, ιδιαίτερα ευεργετικό για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, την υγιή λειτουργία των νεφρών και του αναπνευστικού συστήματος. Εχει αφροδισιακές ιδιότητες!
  

ΙΣΤΟΡΙΑ
Μεγαλώνει σε υψόμετρο 2700 – 4800 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας στο
Θιβέτ, το Νεπάλ και την Κίνα.
Αξιώνεται από τους Κινέζους ως «το Χρυσό Βότανο» λόγω των επιπτώσεών του στην υγεία
του ανθρώπου!

ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και έχει βιοενεργή σύνθεση.
Περιέχει αδενοσίνη, κορντεσηπτικό οξύ, Cordycepin, αμινοξέα, γλουταμικό οξύ,
πολυσακχαρίτες, B12 και πολλά άλλα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ
 Αυξάνει τη δύναμη και την αντοχή του σώματος
ΚΑΡΔΙΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
▪ Βελτιώνει τις λειτουργίες της καρδιάς, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, βελτιώνει τις
  εγκεφαλικές λειτουργίες
 Ιδιαίτερα ευεργετικό για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος
 Μειώνει τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, προλαβαίνει την αρτηριοσκλήρυνση
 Μειώνει το ιξώδες του αίματος (κολλώδες αίμα). Ρυθμίζει τα σάκχαρα του αίματος
Ενισχύει τη μνήμη, καταπολεμά την κατάθλιψη, βελτιώνει τη διάθεση
ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ
▪ Ενισχύει τη μελατονίνη η οποία μειώνεται με την ηλικία ιδιαίτερα μετά την ηλικιά των 35ετών
ΔΙΑΒΗΤΗΣ
 Ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος (βελτιώνει τις λειτουργίες του παγκρέατος)
ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ
▪ Συμβάλλει στην καλή λειτουργία και την υγεία του αναπνευστικού συστήματος
▪ Βελτιώνει τις λειτουργίες των πνευμόνων, μειώνει τις οξείες και χρόνιες φλεγμονές,
  καταπολεμά τις χρόνιες αποφρακτικές πνευμονοπάθειες
 Διαστέλλει τους βρόγχους των πνευμόνων, ανακουφίζει από τη δύσπνοια και το σφίξιμο
  στο στήθος
 Ενισχύει την ανοσία και μειώνει τις φλεγμονές, καταπολεμά το βήχα, μειώνει τα φλέγματα
ΝΕΦΡΑ
▪ Το Cordyceps είναι ο φύλακας των νεφρών. Βελτιώνει όλες τις λειτουργίες τους!
ΑΝΑΙΜΙΑ
▪ Δρα προληπτικά κατά της αναιμίας. Ρυθμίζει όλες τις αιμοποιητικές λειτουργίες έτσι ώστε
  να παράγονται υγιή ερυθρά αιμοσφαίρια.
ΗΠΑΡ
 Ενισχύει, βελτιώνει και προστατεύει την ανοσία του ήπατος
ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Ενισχύει το ανοσοποιητικό, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, κατά των όγκων
ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΕΛΚΟΣ
 Βελτιώνει το γαστρικό έλκος, προστατεύει το στομάχου, ενισχύει την απορρόφηση
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
▪ Ενισχύει την ανδρική σεξουαλικότητα και αυξάνει τη γυναικεία ζωτικότητα
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
 Καταπολεμά την κατάθλιψη με φυσικό τρόπο, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ-ΜΑΚΡΟΖΩΪΑ
▪ Εχει αντιγηραντικές ιδιότητες, προστατεύει από τη ζημιά που προκαλείται από τις
  ελεύθερες ρίζες

   

Το Coryceps της DXN: 100% Cordyceps Sinensis!

  
To Cordyceps της DXN είναι 100% Cordyceps Sinensis!
Οπως όλα τα προϊόντα Dxn και αυτό το προϊόν αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας και τα υψηλά στάνταρ διασφάλισης ελέγχου ποιότητας που έχει καθιερώσει, έτσι ώστε να διατηρηθούν τα βιοενεργά στοιχεία της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια παραγωγής! 
  • Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε τα υπέροχα προϊόντα μας επισκεφθείτε